dimecres, 8 de novembre del 2023

Treballs Optativa trimestral Llenguatge Audiovisual



  1. Anàlisi fílmic d'un curtmetratge documental.
    Treball escrit d'una pàgina on s'analitza el contingut i la forma audiovisual d'una peça concreta de caràcter documental. Triar una de les quatre o cinc peces suggerides. Són vídeos d'aproximadament 15 minuts que formen part de la història del cinema documental.


  1. Realització d'una entrevista audiovisual per grups.
    Creació audiovisual d'una entrevista d'un màxim de deu minuts de duració. Tenir en compte la tria d'una temàtic concreta, estudiar les possibilitats de la persona triada, escriure un seguit de preguntes que puguin donar joc. Gravar la veu amb una gravadora de so i registrar l'entrevista amb una càmera. Fer l'edició posterior del material afegint títols, música (si cal) i títols de crèdit finals.


  1. Realització d'un fals documental per grups.
    Creació audiovisual d'un reportatge documental de caràcter fals que permeti entreveure els mecanismes que articulen el significat de les imatges en moviment. Triar una temàtica concreta i desenvolupar una peça mitjançant material d'arxiu (archive.org), una veu en off que vocalitzi un discurs inventat i editar el material resultant afegint títols de crèdit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publicitat

  Recursos literaris en els espots L’èxit d’una frase publicitària podem trobar-lo en la facilitat per ser recordada pel receptor del missat...